Annonse fra Fosna-folket

Stolte fosninger opplever en region i vekst. Nå kan DU bli en del av det!

- Fosen er i sterk vekst og virkelig i vinden for tida. Regionen er under langsiktig utvikling, og mediehuset Fosna-Folket har en viktig jobb med å belyse, få fram de gode historiene og informere om det som skjer i lokalsamfunnet, til det beste for innbyggerne.

- Våre medarbeidere tar dette samfunnsoppdraget på alvor, sier ansvarlig redaktør Alexander Killingberg.

Det er få områder i hele Norge, der det er like mye aktivitet som på Fosen akkurat nå. Foruten et etablert lokalt næringsliv, så er det utbygginger av fiskefôrfabrikk, vindparker og en ny, norsk hovedkampflybase på Ørlandet som setter sitt preg på lokalsamfunnet. De første F35-flyene har landet og dermed er Ørlandet Norges hovedbase for disse viktige flyene.  I den forbindelse kommer mannskap, ledelse og støttepersonell med familier flyttende til Fosen.

For å klare alt dette, gjennomføres store utbyggings-prosjekt både innenfor stasjonsgjerdet og i lokalsamfunnet rundt. Samlet vil investeringene på selve kampflybasen beløpe seg på opp mot ti milliarder kroner fram til 2020. Dette gjelder både nye investeringer til F-35 og fornyelse av eksisterende bygg og anlegg ved flystasjonen. I tillegg til vindparker og flybase, så rustes infrastrukturen i form av veier, skoler og kollektivtransport opp for å kunne håndtere tilflyttingen som nå vil skje.

Vil styrke markedsposisjonen

- Mediehuset Fosna-Folket har en meget sterk posisjon på Fosen. Vi er eneste mediehus som dekker det som skjer, så tett. Det er et ansvar vår redaksjon tar på det største alvor. Avisas ambisjon er selvsagt å være nyhets-ledende på Fosen, ikke minst med 24/7 tilstedeværelse på nett og mobil når noe skjer, sier Killingberg.

Fosna-Folket har rundt 16 medarbeidere, med alle hel- og deltidsstillinger. Etter at avisa innførte digitale abonnement, har abonnementsantallet vært i sterk vekst. Dette gir ny vekst også i abonnementsinntektene, som utgjør halvparten av inntektene til lokalavisa.

Nå leter det tradisjonsrike mediehuset etter en ny markedssjef, som får oppgaven med å bistå nærings-livet på Fosen med effektive kommunikasjonsløsninger mot sine kunder. Dette skjer både ved hjelp av sosiale media, søk og avisas egne digitale kanaler og i papiravisa som fortsatt står sterkt.

- Som en del av annonseplattformen Appnexus i Schibsted- og Polaris-nettverket av mediehus, så har vi tilgang til det aller siste og ypperste innen digitale annonseverktøy. Fosna-Folket og andre lokalaviser i Adresseavisen-Gruppen har nå de samme mulighetene som de store mediehusene. Det setter oss i en veldig god posisjon til å hjelpe kundene våre med deres behov, sier markedssjef Lill Leth-Olsen.


Synes du dette virket spennende? NÅ kan du bli en del av det

Vi har mange eksisterende kunder og det er svært viktig for oss at disse lykkes, samtidig som vi ønsker å hjelpe nye, sier Leth-Olsen, som gjerne ser søkere med en variert type bakgrunn.

-I tillegg til å ha kundefokus, så trenger vi en person som har kompetanse eller god forståelse for digital utvikling og moderne markedsføring. Vi tar gjerne imot søknader fra personer med mediebakgrunn og som forstår moderne verktøy godt, forklarer dagens markedssjef som snart trekker seg tilbake.


Fellesskap og engasjement

En ny markedssjef vil komme inn i en bedriftskultur der fellesskap og resultatorientering står sterkt. Han eller hun vil møte en engasjert og hardtarbeidende stab. Mediehuset har en sunn og god økonomi som danner er godt grunnlag for videre utvikling.

- Organisasjonen jobber i åpent landskap. Dette merkes godt når det koker skikkelig i nyhetsbildet, noe det ofte gjør på Fosen. Ingen dager er like og det er høyt under taket, forteller sjefredaktør Killingberg.

Mediehuset holder til i nye lokaler i sentrum på Brekstad. Fosna-Folket fylte 53 år i år, men holder seg etter eget sigende i knallform!

- Vi har de siste årene nådd en digital posisjon som gjør at vi på alle kanaler er det klart viktigste mediehuset i Fosen-regionen. Og det er en posisjon vi skal utnytte og utvikle videre, sier redaktøren.

Posisjonen for Fosna-Folket hviler ikke bare på de store utbyggingsprosjektene som nå dominerer mye av debatten og diskusjonen i området. Tvert imot, som et etablert mediehus i sin region gjennom mange år, så er det andre lokale aktører som betyr mest i det daglige.

- Små bedrifter, kjøpesenter og lokale entreprenører er kjempeviktig for oss. En ny markedssjef kan godt ha annen bakgrunn enn fra mediebransjen. Lokalavisa er en bedrift som oppfattes som viktig i lokalsamfunnet. Mange har sterke meninger om Fosna-Folket, sier redaktør Alexander Killingberg.

Du kan bli en del av dette spennende miljøet! Drømmer du om en kreativ, sosial og slagkraftig jobb, med en dose bruk av kalkulator? Da kan du bare lese videre.

Fosna-Folket søker nå etter en markedssjef som skal være kommersiell leder og bidra til å øke antall kunder, abonnenter og omsetning. Arbeids-hverdagen vil være å lede salg- og kreativt team i jakten på å utvikle Fosna-Folket sine produkter i et sterkt kundefokus. Ny kompetanse og forståelse for den digitale utviklingen i mediebransjen vil være viktige egenskaper.


Arbeidsoppgaver:

• Hovedansvar for salgsarbeid med egne og eksterne annonseprodukter.

• Personalansvar, samt lede salgs- og kreativt team med planer og aktiviteter.

• Jobbe med innsikt for kunder og mediehuset.

• Utvikle positive kunderelasjoner.


Kvalifikasjoner:

• Relevant utdanning på høyskole/universitetsnivå.

• Du kan moderne markedsføring, har god digital kompetanse og en interesse for analyse og optimalisering.

• Du vet hvordan sosiale medier best kan utnyttes.Gjerne ha sertifisering.

• Du kommuniserer godt og har en meget god formidlingsevne både skriftlig og muntlig.

Vi ser etter en selvgående person med pågangsmot og gjennomføringskraft. En lagspiller som forstår at gode resultat skapes gjennom godt samarbeid.

Konkurransedyktige vilkår.


Søknadsfrist: 15. desember 2017.


 

For ytterligere informasjon, samt å søke stillingen klikk her.

Ta gjerne kontakt med Search House AS ved Eilif Solem tlf 99 22 02 02.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Fosna-Folkets redaksjon, men av Fosna-Folkets markedsavdeling.

Fosna-Folket er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på fosna-folket.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.