La de av oss som sliter veldig økonomisk få en del av dette som en gave

Innsenderen av dette leserinnlegget ønsker å være anonym.

Illustrasjonbilde.   Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Debatt

«Skal dele ut millioner til gode formål på Fosen». Denne overskriften står å lese i nettutgaven til Fosna-Folket. Og det er SMN som bringer dette glade budskapet.

Men hva om banken (det gjelder forresten alle banker) var like velvillige innstilt på å hjelpe de av oss som sliter økonomisk? Vi får enten beskjed om å kontakte NAV eller for eksempel søke om bostøtte. Ingen hjelp å få fra bankene, som gjemmer seg bak udyret Finanstilsynet når de får slike spørsmål.

Det kan være mange årsaker til økonomiske utfordringer, og mange har heller ikke den nødvendige sikkerheten som det påstås man må ha for å få de nødvendige lån.

Så mitt forslag når, i dette tilfelle, SMN, ber om forslag til hva disse millionene skal brukes til er: La de av oss som sliter veldig økonomisk få en del av dette, ikke som et lån, men som en gave.

Det er selvfølgelig prisverdig at vi har frivillige lag og organisasjoner her til lands, men det føles helt feil at bankene skal sponse disse på bekostning av for eksempel gjeldsslaver.

Hadde vært artig om noen banksjefer kunne besvart dette, selv om innlegget er anonymt.

NN

------------------

Har du lyst til å få ditt leserinnlegg på trykk? Send det inn til redaksjonen@fosna-folket.no

Du finner alle leserinnlegg som er publisert på Fosna-Folkets nettsider på Debatt-siden ved å trykke her.