– Til vår ordfører: brett opp erman å pakk veska på nytt å ta dæ ein oslotur

Ivar Arnevik har bidratt med dette leserinnlegget.

Ivar Arnevik.  Foto: Snorre Berg

Debatt

No som ordføreren i Åfjord kommune var så flink te å få te vindmølleveier i Åfjord kommune, så synes jeg at ho skulle vært like flink te å få te ei permanent skuterløype fra Imsen til Stjern via Momyra. Vindmølleprosjektet ble stoppet i siste liten, men da pakka ho sneppveska å reist til Oslo å snakka varmt for Åfjord, jaggu fekk ho te både vindmøller og milevis med veier i uberørt natur. Jeg synes at ho ska ta sæ ein tur te nedover te Oslo igjen å snakk like varmt om ei permanent skuterløype så at folk kan ha den muligheten for kjøre skuter på lovlig vis.

Sånn som det er for tiden så blir det mye villmannskjøring, å da er det opp med helikopter og politiskutere for å sjekke spor, ka koster det samfunnet, da er det ikke spørsmål om penger.

Det ble vel ei løype oppå Stjern 15 km, men den ble vel avkortet til det halve av fylkesmannen for det kunne ikke kjøres i uberørt natur.

Da blir jeg litt skeptisk når alle disse vindmølleveiene går i uberørt natur å synes hele tiden, men ei skuterløype er reine giftbomben i uberørt natur. Etter mitt fattige forstand så kan jeg ikke forstå det her heilt, når snøen er borte da er det stakkars skutersporet borte.

Det er merkelig at det ikke skal gå an få til ei permanent løype i denne kommunen også når det er på milevis med løyper i Lierne kommune som er koblet sammen med svenske løyper.

Til slutt vil jeg si til vår ordfører: brett opp erman å pakk veska på nytt å ta dæ ein oslotur, å kom ikke tilbake før du har skuterløypa i veska.

Ivar Arnevik

------------------

Har du lyst til å få ditt leserinnlegg på trykk? Send det inn til redaksjonen@fosna-folket.no

Du finner alle leserinnlegg som er publisert på Fosna-Folkets nettsider på Debatt-siden ved å trykke her.