«Han er først og fremst en raus pappa»

«For meg er dette blitt personlig», framholder Finn Olav Oddes datter Heidi Merete Odde i dette debattinnlegget.

Heidi Merete Odde.  Foto: Privat

Debatt


Det er med stor interesse jeg har fulgt med i årets kommunevalg. Hele følelesespekteret er blitt berørt. Man sier at man skal skille person og politikk. Det er jeg enig i, kanskje derfor jeg ikke er politiker. Og ikke skal jeg bli det heller for det har jeg rett og slett ikke psyke til.

Derfor vil jeg rette en stor takk til de som er engasjert i politikken. Dette gjør de gjerne ved siden av sin daglige jobb. Dette er mennesker som bruker sin fritid og som har lyst til å bidra til fellesskapet. De står på, hele året, for å gjøre kommunen et bedre sted å være- ikke for seg selv, men for alle.

Og så må det være lov til å være uenig i hva som er best, så lenge man holder seg saklig. Friske diskusjoner er helt greit og må til. Men det er visse spilleregler her også og vi har jo alle sett hva uærlighet kan føre til.

I årets valg så gjorde Sp det vanvittig bra, oppslutningen var enorm. Og de gikk til valg med pappa som ordførerkandidat og de høstet stor tillit. Dere kan tro det var noen stolte barn som heiet på sidelinjen.

Men så ut av det blå- de små stikkene!

De kommer når du minst aner det, du er helt uforberedt men det rører deg innerst i sjelen. De kommer gjerne fra noen du kjenner godt eller noen som du har et eller annet forhold til.

Jeg reagerte på innlegget fra Dagfinn Aune, den stakk. Det innlegget var ikke saklig Dagfinn, det var personlig!

Hva er det egentlig du mener?

Senterpartiet nominerte sin ordførerkandidat og EGNETHETEN er meget godt ivaretatt spør du meg. Med sin erfaring og brennende engasjement for kommunen vil jeg påstå at han er en folkets mann. For å sitere Sp; «en inkluderende og sjenerøs leder som spiller på lag med de rundt seg for å få til gode løsninger».

Men først og fremst en raus pappa.

Heidi Merete Odde - stolt datter