Debatt

«Om andre har problemer med dette vet jeg ikke»

Morten Gomo har skrevet dette leserinnlegget om husnummerskilt.
Debatt

Undertegnede har en jobb som innebærer at jeg er stadig ute på veiene, og har, må jeg innrømme, irritert meg litt over disse skiltene som er kommet opp sammen med veinavnskiltene. Det var vel et ønske fra de som driver med ulike typer utrykning som førte til at disse skiltene kom, slik at man lettere skulle finne fram. "Hæ?", sier man kanskje. "Dette ble da vel bra." Joda, dette ble bra det - når det er lyst, vel å merke. Men "i mørket er alle katter grå", heter det, og slik også med mange av disse skiltene, med mindre de står ved siden av ei påslått utpære og denne vender mot veien.

Veinavnskiltene derimot synes veldig godt når de står langs veien, og av og til er det også nummerskilt sammen med disse, hvis det er en litt lang gårdsvei. Det hadde egentlig vært greit med slik type husnummerskilt også.  "Skaff deg GPS", kan man si. Joda, det skulle jeg vel sikkert ha gjort, men det har jeg nå en gang ikke gjort da. Men gjort er gjort, og det er vel for sent å gjøre noe med disse skiltene nå. Og jeg verken vil eller kan pålegge noen å gjøre noe med dette heller, mente dette innlegget bare som en "utlufting". Om andre har problemer med dette vet jeg ikke, jeg kan bare svare for min egen del. 

Morten Gomo