«Vi lever i spenning for se utviklingen i dette prestisjeprosjektet»

«Løsning på kvikkleireproblemene er funnet i Bjugn.» Slik starter Halvor Schanche dette leserinnlegget.

Kvikkleire i Bjugn.  Foto: Ina Marie Holseth

Debatt

Var det enda så vel, så åpner det seg enorme konsulentoppdrag til de som har funnet løsningen på dette geologiske fenomenet, som dukker opp både titt og ofte over det ganske land. Her i det gamle Botngård var forekomsten for øvrig svært godt kjent.

Vi lever i spenning for å se utviklingen i dette prestisjeprosjektet, som attpå til ble vedtatt uten noen form for motforestillinger. Men det kan hende at kostnaden med prosjektet blir høyrere enn man hadde forutsatt, og det skal derfor bli vanskelig  å begrunne behovet for eiendomsskatt ut fra en slik pengebruk.

Halvor Schanche