Debatt

«Den siste tiden har vi blitt godt forsynt med karakteristikker og beskyldninger mot oss»

«Takk for valgkampen», skriver Kommunelista i dette leserinnlegget.

Kommunelistas Ivar Rostad gjøres klar for TV-sendt debatt i Åfjord.  Foto: Jakob Ellingsen

Debatt

Vi i KommuneLista i Indre Fosen har vært gjennom vår første valgkamp. Det har vært en meget interessant opplevelse. Slitsomt, krevende, men også lærerikt og motiverende. Spesielt motiverende har det vært å oppleve samholdet og dugnadsinnsatsen fra alle våre frivillige. Tusen takk til alle som har stått på for saken vår. Takk også til de mange innbyggerne som har klappet oss på skuldra og oppfordret oss til å stå på videre. Det har vært uvurderlig viktig for å få krefter til å legge ned så mange timer i dette arbeidet.

Den siste tiden har vi blitt godt forsynt med karakteristikker og beskyldninger mot oss. Det velger vi ikke å svare på. Vi har imidlertid tiltro til at leserne gjennomskuer det som settes fram. Ellers må vi bare tåle det trykket som er kommet. Det er vel demokratiet og ytringsfrihetens pris. 

For øvrig vil vi også rette en takk til lederne av de andre partiene. Vi er beinharde meningsmotstandere i flere saker og debatten har til dels vært ganske hard. På tross av det har vi opplevd en grei valgkamp. Debattene har vært friske, men vi har ikke opplevd usakligheter på denne arenaen. Mellom slagene har det vært humor og en god tone mellom alle. Det setter vi umåtelig stor pris på og tar det som et tegn på at vi i Norge fortsatt har et sunt demokrati, som også vi kan få ta del i.

Vi vil ta med oss de gode erfaringene fra valgkampen når vi nå forhåpentligvis får et antall representanter inn i kommunestyret. Det blir nok mange tøffe slag som skal kjempes den kommende perioden, men vi ønsker å utføre arbeidet i en god og saklig tone i de råd og utvalg vi kommer i. På tross av uenigheter i enkeltsaker er vi innstilt på godt samarbeid til det beste for hele kommunen.

Så har vi en siste oppfordring til alle kommunens velgere. Uansett hvilken lokalpolitisk oppfatning du har. Bruk stemmeretten og STEM!

Godt Valg!

KommuneLista.