Debatt

«Det er viktig å holde seg til sannheten når man skriver leserinnlegg i avisa»

Leder Gunnhild Tettli i Ørland Arbeiderparti svarer i dette leserinnlegget på den løpende debatten mellom Høyre og Arbeiderpartiet om den økonomiske situasjonen i Ørland kommune.

Gunnhild Tettli (Ap).  Foto: Arkiv

Debatt

På tide å ta ansvar, Ørland Høyre.

Høyre har styrt denne kommunen i tre år. Låneopptakene har økt med 300 mill. Hva APs fem representanter har stemt har ikke hatt noe betydning. Økonomien hadde garantert sett annerledes ut om vi styrte.
De gangene vi har vært uenige har vi blitt beskyldt for å skape et omdømmeproblem for Ørland.

Det Hilde Kristin Sandvik skriver om at AP krevde 100 % varaordfører-stilling i lukkede, interne forhandlinger er usant. Sandvik var ikke en gang til stede under forhandlingene. Det er viktig å holde seg til sannheten når man skriver leserinnlegg i avisa. At Høyre lekker til avisa fra interne møter bør også være et varsko til kommende forhandlinger.

Gunnhild Tettli

Leder for Ørland Arbeiderparti