Tone Sumstad Nyeng (AP) går så ut på Facebook og nevner at hennes parti vil holde et møte hvor de vil diskutere hvordan de best kan bruke Rissa sitt «tilgodehavende».

Hun så for seg mye disse kronene kunne brukes til…  Noe åpent folkemøte var hun tydelig ikke interessert i, det måtte jeg i så fall arrangere sjøl.

Vi har ikke sett noe referat fra AP sitt møte, men interesse for pengene er det tydelig.  På første side i Fosna Folket, 20. feb., står tre lastebileiere fram og ønsker at en del av potten brukes til fv. 720 mellom Leira og Keiseråslia. Dette er absurd og kan på ingen måte tas alvorlig.

Bompengebetalerne har nå i 6 år betalt for ny veg Sund-Rørvik, det står uttrykkelig i avtalen, og da kan ikke pengene brukes andre steder. Pengene er i praksis øremerka til Sund-Rørvik.

Fv. 720 er ingen veg ITAB i Stadsbygd får noen glede av, og heller ikke industrien på Kvithyll. Rissa sentrum vil heller ikke ha videre glede av tungtrafikk til og fra bedriftene på Kvithyll. Nå må det bli tatt grep og ryddet opp i dette. Fortsatt er det mange mange år igjen av bompengeperioden.

Harald Andresen