mandag 26.02 2018

Meninger

«Vi svensker har vært forundret over at man ikke har lagt hovedvegen til Stadsbygd langs sjøen for lenge siden»

«Itab Industrier AS registrerer med bekymring at det er usikkerhet rundt bygging av ny veg fra Stadsbygd kirke til Vemundstad», skriver styreleder i Itab industrier AS Roger Johansson i dette leserinnlegget.

Meninger

«Dette kan tyde på at Høyre egentlig ikke bryr seg om hva innbyggerne i Rissa mener i denne saken»

Kommunestyrerepresentant i Indre Fosen, Vegard Heide (MDG), svarer i dette innlegget på det han mener er tendensiøse formuleringer fra leder i Indre Fosen Høyre, Daniel Lyngseth Fenstad.

lørdag 24.02 2018

«Hvis det er folkehelsen man er mest opptatt av, så burde vel alkoholen ha vært i like stort fokus. Eller?»

«Mens man har en uttrykt kamp mot tobakk og narkotika, blir et vel så stort samfunnsproblem i langt større grad oversett: alkoholen», skriver redaksjonssjef Terje Dybvik i denne kommentaren.

torsdag 22.02 2018

«Hva med å kun utarbeide deler av vegen og i tillegg gi folk en mulighet til å benytte seg av en skatt av en gangveg?»

«Det er i utgangspunktet ulovlig å ta betalt for en vare som ikke blir levert. Veien mellom Stadsbygd og Vemundstad, som lenge har blitt debattert, blir ikke lenger noe av», skriver Tine Larsen Angvik i dette leserinnlegget.

«Kjære Harald Andresen»

«Slapp helt av – du er som alle andre interesserte hjertelig velkommen til det møtet som skal holdes om alternativ bruk av veimidler Sund – Rørvik 1. mars 2018 kl. 18 på Museet Kystens arv», skriver Tone Nyeng (Ap) i dette leserinnlegget.

Meninger

«Problemet er snarere at han anser intensjonsavtalen som en slags buffet, der punktet om videregående skole paradoksalt nok er brokkolien han ikke vil ha»

«Dessverre er Miljøpartiet de Grønnes Vegard Heide mer opptatt av å fortsette svertekampanjen mot administrasjonen og politisk ledelse, enn å innrømme at han og hans meningsfeller ikke har fulgt med i timen», skriver leder i Indre Fosen Høyre, Daniel Lyngseth Fenstad i dette leserinnlegget.

onsdag 21.02 2018

Meninger

«Fadesen Fosenvegene»

«Etter 6 år med bompenger, høg sats, forliste hele planen om ny veg Sund-Rørvik, prosjektet som sto øverst på Fosenvegene sin prioriteringsliste», skriver Harald Andresen i dette leserinnlegget.

tirsdag 20.02 2018

Meninger

«Det kommer elever fra Trondheim til Vanvikan. Udokumenterbar og meget tvilsom»

«Vanvikan er mest sentral i Indre Fosen. Det er feil», skriver Arnar Utseth i Fosen Yard i dette leserinnlegget.

Meninger

«Meget overrasket over den egoismen som nå råder blant enkelte aktører»

«Jeg er sikker på at bedrifter i Rissa sentrum, deriblant Fosen Yard, ikke vil påvirkes av dette dersom ny skole legges til Vanvikan», skriver Itab-leder Kristoffer Fjeldvær i dette leserinnlegget.