Fotball herrer 4.divisjon avdeling 01. Åfjord-Selbu 2-4 (1-2).

Mot spillets gang var det Selbu som satte kveldens første mål etter 17 minutter. Ronny Hegvik utlignet for Åfjord ti  minutter senere, men like før pause klarte Selbu å gå opp i ledelsen 1-2 etter et langt innkast som ble kjempet i mål.

Like etter pause presset hjemmelaget på for å utligne, og i det 50. minutt satte Marius Forfot inn 2-2. Resten av kampen preges av mye spill på midten, men fire minutter før full tid er Selbu nok en gang effektivt frempå og går opp i ledelsen 2-3. Åfjord kjører alt mannskap opp på en corner i det 90. minutt, men ballen klareres og fra omkring 80 meters hold lempes ballen inn på åpent mål, 2-4 til stor jubel hos Selbu.

- Det blir for dårlig. Selbu er et lag vi egentlig skal slå og vi spiller bedre enn de, men vi blir for ineffektive og slipper inn mål på halvsjanser, sier trener på Åfjord Roar Harbak.