Britt Elena Wollan skyter nå for Støren Pistolklubb, men bor på Ørlandet.- Jeg skyter for Støren slik at de skulle bli nok skyttere til å stille lag. På Ørlandet har de mange å ta av, så derfor kunne jeg skyte for Støren, sier Wollan.Under NM Pistolfelt på Oppdal gjorde Wollan sine saker svært bra. I åpen klasse Magnum 1 tok Wollan bronse, og det er nok den medaljen som henger høyest.- Den medaljen henger høyest hos meg, selv om jeg har noen NM-gull fra før. I åpen klasse Magnum 1 konkurrerer jeg både mot herrer og damer, og det er svært mange å konkurrere mot. Derfor setter jeg den medaljen høyest, sier Wollan.

Til toppsI lagskytingen gikk Britt Elena Wollan til topps med Støren Pistolklubb. Foruten hun selv så skjøt Arild Inge Wollan og Roar Haugan på laget. Medalje drysset stoppet ikke der for Wollan. Bronse i revolver, sølv i militærpistol og sølv i grovpistol fikk hun også med seg. På toppen av kransekaka fikk hun også sølvpokalen for beste dame i spesialpistol.- Jeg er meget godt fornøyd, men det skar seg i den klassen jeg skulle gjøre det bra. Det bare stemte ikke når jeg skjøt i klassen finpistol og dermer røk sjansen for Nordisk i Danmark. Men det blir en ny sjanse neste år, sier Wollan.

NorgescupenUnder NM i baneskyting gikk det også bra for Wollan. Der ble det sølv i standard pistol og hun vant Norgescupen i fin pistol.- Det har gått svært bra i det siste og neste helg blir det å dra til Sitter for å konkurrere, sier den treffsikre skytteren.Britt Elena Wollan er rangert som topp 2 i Norge av damene, så henne burde vi være stolt av å ha på Fosen.For alle resultater under NM Pistolfelt se www.oppdalsnm.net