Fotball herrer 5.divisjon avdeling 02. FK Fosen-Charlottenlund26-3 (3-1).

FK Fosen tok tre poeng og klatret over nedrykkstreken etterkveldens kamp mot Charlottenlund 2.

Hjemmelaget tok kontroll fra start og etter kun fem-seksminutter sikret Kristoffer Sletten laget ledelsen 1-0. Charlottenlund 2 utlignetminuttet etterpå, da de utnyttet en misforståelse i FK Fosen forsvaret, 1-1.Hjemmelaget fortsatte presset, og et kvarter inn i omgangen tok de nok engang ledelsen, målscorer var Espen Sandness. Like før pause økte Terje Harøy ledelsentil 3-1.

Få minutter inn i andreomgang satte Kristoffer Sletten inn sitt andre målfor dagen og la på til 4-1. Ti minutter senere reduserte Charlottenlund til4-2.

Hjemmelaget hadde kampen i sin hule hånd, og ved omtrenthalvspilt omgang økte debutant Magnus Jansen til 5-2. Like før full tid fikkbortelaget et trøstemål 5-3, før Trond M. Lund på overtid fastsattesluttresultatet til 6-3.

­- Vi spiller en god offensiv kamp og viser at vi har ethøyt toppnivå. Dessverre har det vært litt for ustabilt så langt i år, men med mer rutine skal vivære med å kjempe om poeng utover sesongen, sier trener på FK Fosen FredrikSandness i en kommentar.