Fotball herrer 5.divisjon avdeling 02. FK Fosen-Rissa 4-4 (0-3).

Gjestene fra Rissa åpnet kampen best, og 15 minutter inn i omgangen ga Oskar S. Evjen Rissa ledelsen 0-1. Kvarteret senere var Jørgen S. Kvitland frempå og økte til 0-2, før Kenneth Fremo ga Rissa 0-3. Med 0-3 til pause så det mørkt ut for hjemmelaget.

Andreomgang åpnet med et hjemmelag som trådde til fra start. Kun tre minutter inn i omgangen reduserte Espen Sandness til 1-3 med et vakkert langskudd. Hjemmelaget presset på videre, og Stian B. Haugen helte bensin på bålet da han satte inn 2-3 for hjemmelaget. FK Fosen var i fyr og flamme, og Erik Enebakk utlignet til 3-3 etter omkring halvspilt omgang.  En fantastisk opphenting, men hjemmelaget ville ha mer. Med kun ti minutter igjen av kampen satte Robert Nilsen inn FK Fosens fjerde mål for dagen og det sto 4-3. Like før full tid klarte imidlertid Rissa å utligne til 4-4 og det ble tilslutt poengdeling på Oksvoll stadion.

- Førsteomgang er skikkelig dårlig av oss, men vi legger om spillet til andreomgang og lykkes med det. All ære til spillerne som klarer å hente inn 0-3 i andreomgang, men synd at vi slipper inn et mål på slutten, sa trener på FK Fosen Fredrik Sandness i en kommentar til Fosna-Folket.