Håndball 3. divisjon menn, Ørland – Bjugn 22-12 (9-1).

Første omgang i kampen mellom Ørland BK og Bjugn lørdag kveld ble en underlig opplevelse. De første ti minuttene av kampen virket det ikke som noen av lagene hadde til hensikt å sørge for mange scoringer i løpet av kampen. Mens gjestene knapt nok hadde skudd på mål, så sto Johnny Sollie solid og voktet målet for Bjugn.

Ørland kom i siget

Ørland maktet allikevel å skape en ledelse, og hadde scoret to mål før Bjugn fikk inn sin eneste scoring i første omgang etter drøye 11 minutters spill. Derfra og ut omgangen økte Ørland sakte men sikkert, slik at det sto 9-1 til pause.

Jevnere etter hvilen

Om spenningen for publikum var over, så ble kampen langt jevnere etter hvilen. Ett mål i 1. omgang ble økt til 11 mål i 2. omgang for gjestene fra Bjugn. Også hjemmelaget fikk flere scoringer etter pausen, 13 i tallet, slik at det etter 60 minutter sto 22-12 på tavla i Ørlandshallen.

Myrvold toppscorer

Etter kampen var det en relativt fornøyd spillende trener Nils Arne Håland på hjemmelaget som konstaterte at det aldri var tvil om hvor poengene skulle havne.

- Jeg har aldri tidligere opplevd å bare slippe ett mål på en omgang i en håndballkamp, fastslo Håland. Samtidig erkjenner han at heller ikke Ørland leverte imponerende spill i angrep i første halvdel av 1. omgang.

Toppscorer i kampen ble Ørlands Markus Myrvold med seks mål, fulgt av nevnte Håland og John Anders Bonvik, som begge noterte seg for fire scoringer. Odd Einar Berre ble toppscorer for Bjugn med tre nettkjenninger.