Tirsdag fikk Emil Sørheim fra Åfjord beskjed fra Olympiatoppen om at han er en av 16 spillere som er tatt ut til å representere Norge på Kjelkehockeylandslaget under Paralympics som starter 7.mars i Sotsji. Emil blir med det den yngste på laget, 16 år gammel.

Mamma Lise sier at Emil var ganske liten da han fikk sin første kjelke og de testet ut kjelkehockey på isen på lokale vann i Åfjord. Emil likte dette veldig godt og sier at han bestemte seg på en samling på Hamar i 2009 at han ville bli god. Flere ganger i uka tok de turen til Trondheim og etter hvert også til Bjugn for å trene. Mange i Åfjord har truffet Emil piggende på rullestolen sin i en voldsom fart.

Til daglig er Emil Sørheim å finne på Strinda Videregående Skole på spisset toppidrett Ishockey og trives utmerket. Der får han et tilpasset opplegg for kjelkehockeysatsningen sin. Klubbhockey spiller Emil for Rosenborg Ishockeyklubb og i starten av februar skal Emil og resten av Rosenborglaget til Malmø for å delta på en klubbturnering.