Fotball herrer 5.divisjon avdeling 01. Ørland-NTNUI 2 2-4 (1-2)

Ørland klarte ikke å tukte serielederne på NTNUI 2 under kveldens kamp på Gryta. NTNUI 2 scoret kampens første mål etter omtrent 20 minutter, men Ørland svarte hurtig da Thomas Sandvik Hoøen utlignet kun tre minutter senere. Det ballsikre laget fra Trondheim skulle allikevel gå til pause med ledelse, da de drøye kvarteret før hvilen satte inn 1-2.

Hjemmelaget åpnet andreomgang friskere, men etter drøyt halvspilt omgang satte NTNUI inn sitt tredje mål og Ørland havnet for alvor bakpå. Gjestene økte enda en gang til 1-4 før Ørland på overtid fikk inn et trøstemål, da Gøran Dalehavn på tampen brasset inn kveldens vakreste mål, 2-4.

- I kveld taper vi mot et mye bedre lag, så enkelt er det. Vi kan ikke skylde på noen andre enn oss selv, motstanderne var gode og dommerne var gode, sier trener på Ørland Trond Øvergård i en kommentar til Fosna-Folket.