Stevnet  samlet 458 skyttere fra 92 forskjellige skytterlag fra Møre og Trøndelag

- Stevnet er en fin generalprøve før Landskytterstevent og skyttere fra Rissa hevdet seg meget bra, sier Magnar Alseth i Rissa Skytterlag.

Vant sin klasse

Espen By Dyrendahl vant klassen ungdom 20 år og yngre, samtidig som han ble nummer fem total i klasse 3-5 med 339. Dette etter å ha skutt en meget god finale på 98 poeng.

-  Finalen er meget krevende og består av fem kne og fem enkle skudd stående, sier Alseth.

Tore Veie  ble nummer tre totalt i klasse 3-5 med 340 poeng. Tore vant felthurtigskytingen med et glimrende resultat på 7,26 sekunder.

I finalen for klasse junior hadde Joakim Dyrendahl skive to med 250 poeng og Kamilla Dyrendahl skive tre med 249 poeng.

Kamilla fikk til slutt en andreplass med 349, etter å ha skutt 100 poeng i finalen med ni innertiere. På Joakim ble det tredjeplass med 349, ett innertreff mindre enn Kamilla.

Vinner ble Eline Lillegård fra Hjelmen Skytterlag med 350 poeng.

Vinner av stevnet i kl 3-5 ble Jørgen Andersen fra Vemunvik skytterlag med 344 poeng.