Mange aldersbestemte Fosen-lag deltar i Storsjöcupen denne uken. Leksviks gutter 16-lag har møtt tøff motstand hittil. I første kamp ble det tap 0-2 for Verdal. I dag vant leksværingene 4-0 over Stjørdals/Blinks andrelag, mens det i kveld ble tap 0-2 for Sorsele IF.

Imponert over innsatsen

Leksvik ligger på 3. plass på tabellen, seks poeng bak lagene i tet.

- De to beste lagene i gruppa går videre til A-sluttspillet. Der har vi ingen sjanse, men vi satser på 3. plass. Etter det jeg har hørt, går vi da direkte til 8-delsfinale i B-sluttspillet, forteller lagleder Christian Gangstad.

Han er imponert over innsatsen til mannskapet.

- Det er over all forventning. I kveld tapte vi 0-2 mot et bedre lag. Det var egne tabber som forårsaket baklengsmålene. Seieren til Sorsele IF er uansett fortjent, mener Gangstad.

Leksvik spiller siste kamp i gruppespillet mot Charlottenlund SK i morgen.

Slo Nessegutten

Stadsbygd/Vanviks gutte 15-lag har imponert så langt. Etter et knepent tap mot Ås i første kamp, spilte fosningene uavgjort 2-2 mot Strindheim og vant 3-2 mot Nessegutten i dag. Om Stadsbygd/Vanvik slår Buvik/Skaun i morgen kan det fort bli A-sluttspill.

- Vi har hatt stang ut hittil i sesongen. Derfor var det utrolig artig at det løsnet i Storsjöcupen. Vi har en syltynn stall i Sverige med kun 14 spillere. Jeg er mest imponert over at vi slo Nessegutten i dag, sier lagleder Ken Arild Dretvik.