Kampuret hadde akkurat passert 90 minutter. Stillingen var 0-0, og Åfjord kontret.  Magne Larsen ble felt. Soleklart frispark cirka 20 meter fra Byåsens mål. Fra sidelinja ble det ropt iherdig: Nå avgjør dere kampen. Larsen tok rennafart. Ballen gikk mellom beina på en Byåsen-spiller i muren og i mål til høyre for keeper. Da tok det av på Åset stadion. Hele Åfjord-laget feiret iherdig i midtsirkelen. Til og med keeper spurtet ut til midtbanen for å bli med på jubelscenene.

- Endelig

- Det var helt fantastisk å se den gå inn. Endelig løsnet det, sier målscorer Larsen til fosna-folket.no etter kampen.

Han fikk mange gratulasjoner etter vinnermålet. Kjentfolk gikk ut på banen etter kampen for å håndtakke matchvinneren.

Store sjanser

Det var en fantastisk ramme rundt dagens 3. divisjonsoppgjør mellom Åfjord og Byåsens andrelag. Skyfri himmel og over hundre tilskuere. Første omgang var jevnspilt med noen sjanser til begge lag. Etter hvilen ble det mer fart på sakene. Spesielt de siste 20 minuttene hadde hjemmelaget en haug med muligheter. Alene med keeper, redning på strek og en fantomredning av Byåsen-keeperen på et frispark, som stusset i kunstgresset og spratt opp i krysset.

På trygg grunn

Byåsen 2 hadde også sine muligheter, men Åfjords keeper Thomas Adsen sto fjellstøtt. Etter 90 spilte minutter løsnet det altså. Etter scoringen hadde Åfjord ytterligere to gedigne sjanser til å punktere kampen helt, men det ble med én scoring. Etter kveldens kamp har Åfjord klatret over nedrykksstreken og ligger på 11. plass på tabellen.