Det ble en jevnspilt kamp på en noe humpede gressmatte i Bessaker i kveld. Vanvik tok ledelsen tidlig ved Eirik Sylthe. Bjørgan kom imidlertid raskt tilbake da Ola Lieng headet inn utligningen.

Uavgjort til pause

Hjemmelaget slo mye langt i Bessaker, mens Vanvik var svært giftige på kontringene. Etter halvtimen satte Oskar Seim Evjen inn 1-2 etter fint angrepsspill av gjestene. Nok en gang slo Bjørgan raskt tilbake da Steffen Bremvåg banket inn utligningen på volley.

Sluttspurt av Bjørgan

Tidlig i andre omgang tok hjemmelaget føringen for første gang i kampen. Thomas Berdal satte ballen fint i hjørnet til side for keeper. Vertene klarte imidlertid ikke å ro seieren i land, da Oskar Seim Evjen puttet sitt andre for dagen. Evjen var kald alene med keeper, og plasserte ballen elegant over hjemmelagets sisteskanse og i mål. Bjørgan satte inn en skikkelig sluttspurt de siste minuttene, og var blant annet farlig på dødballer. Hjemmelaget fikk imidlertid ikke ballen i mål, og lokaloppgjøret endte 3-3.