Det eksploderte 17 minutter ut i kampen. Først tok hjemmelaget ledelsen. Vanvik svarte imidlertid lynraskt da Oskar Evjen Seim satte ballen i mål etter et innlegg. Som om ikke det var nok stupheadet Eirik Sylthe bortelaget i ledelsen kun få minutter senere. 41 minutter ut i kampen kom Meldal tilbake og utlignet alene med keeper. Like før pause fikk Vanvik en ny kalddusj da vertene tok ledelsen på et straffespark. Ifølge Vanvik IL, som sender liveoppdatering fra alle 4. divisjonskampene, var dette en sjanserik match.

Spenning mot slutten

Det startet ikke bedre for bortelaget etter hvilen. 60 minutter ut i kampen satte Meldal inn 4-2 på en kontring. Da ble det tungt å komme tilbake for fosningene. Etter drøye 80 minutter ble det imidlertid ny spenning i kampen da Håkon Fjeldvær headet en corner i mål. Vanvik skapte minst en stor sjanse de siste minuttene, men klarte ikke å få ballen i mål.

- Underdogs

Fosna-Folket rakk en rask prat med trener Kristoffer Fjeldvær mens hans Vanvik varmet opp før kampen.

- Jeg har nettopp gjort unna peptalken. Målet er seier, men jeg vet at vi møter et godt lag. Vi er litt "underdogs", men det passer oss bra, påpeker treneren.

Møter favoritter

Han sikter til at Vanvik hittil i år har møtt lag de bør sanke poeng fra. Søndag forrige uke vant fosningene 3-2 mot KIL/Hemne 2 etter en sen scoring av Martin Fjeldvær.

- Meldal er spådd blant favorittene i avdelingen. Vi vet imidlertid at det er mulig å slå dem.