Åfjord stilte med ny keeper i Chris Samson Aaknes mellom stengene i dag, lørdag, men allerede 25 minutter ut i kampen ble Aaknes båret ut av banen med det som sannsynligvis er en røket akilleshæl. Dani Edvardsen som ble spilleklar på torsdag fikk sin debut for Åfjord, men det begynner å bli sørgelig lite med keepere tilgjengelig for Åfjordingene.

Fæl start

Tross klart tap i målprotokollen var hjemmelaget fullt på høyde med sine gjester fra Steinkjer spillemessig. Steinkjer tok ledelsen tidlig i kampen og allerede etter 14 minutter sto det 0-2 til gjestene. Åfjord kom seg til hektene og reduserte ved Ronny Hegvik etter 26 minutter.  Steinkjer var dødelig effektive og kvitterte ut 1-3 rett etterpå.  Åfjord aner nytt håp da Kenneth Valleraunet reduserer til 2-3 like før pause.

Straffet for feil

Åfjord kommer ut etter hvilen med mål for øye å ta igjen gjestenes ledelse, men faller for egne grep da de gjør store feil i forsvaret flere ganger. Steinkjer utnytter forsvarblunderne effektivt og allerede før 10 minutter er gått av 2.omgang leder Steinkjer 2-5! Åfjord forsetter å produsere like mange sjanser som Steinkjer, men makter ikke å score mål. Ikke en gang på straffe klarer Ronny Hegvik å overliste en god Steinkjerkeeper. Steinkjer putter på en gang til på tampen av kampen.  Åfjord har en hel del jobb å gjøre forsvarsmessig om poengene skal begynne å komme.

Åfjord med masse sjanser også mot Steinkjer. Gøran Hosen avslutter en godt Åfjordangrep men Erik Holmen Ekrem slår i Steinkjerburet reddet mesterlig med å slå ballen over. Fotograf: Linn Merete Rosø