Alexander Lund Hansen spilte en meget god kamp for Rosenborg i kveldens oppgjør mot Odd i Tippeligaen. Åfjordingen voktet målet med bravur og ble kampens store helt da han reddet straffe på stillingen 1-0 til Rosenborg syv minutter før slutt.

Groggy

Dommeren pekte på straffemerket syv minutter før slutt etter at rosenborgs Mike Jensen felte Odds Ole Jørgen Halvorsen.Bortelaget Odd fikk muligheten til å utligne fra krittmerket, men Lund Hansen sto i veien. Åfjordingen reddet straffen og tok også like godt og reddet returen. Ballen traff Lund Hansen i hodet, og han ble tydelig Groggy etter fantomredningen. Lunna kom seg på bena igjen og kunne se at Nicki Bille Nilsen la på til 2-0 like før kampslutt. Alt i alt en litt heldig seier for RBK, som vant 2-0 mot et godt bortelag. Stefan Strandberg ga Rosenborg ledelsen etter bare fire minutters spill.

Lund Hansen ble gratulert av Morten Gamst Pedersen etter sin praktkamp mot Odd.