Hjemmelaget kom best i gang og ga publikum valuta for pengene etter snaue fem minutter. Kenneth Moen ga hjemmelaget ledelsen etter et nådeløst hodestøt.Etter et kvarters spill skapte bortelaget Verdal balanse i regnskapet.. Sverre Andre Valstad kom alene på bakerste stolpe og kunne uforstyrret sette inn utligningen.

Avgjorde

Det var nettopp Valstad som skulle avgjøre kampen på Åset. Etter 26 minutters spill var Valstad igjen frempå og ga verdalingene ledelsen. Verdal tok vare på ledelsen og gikk til pause med ledelsen 1-2.

Ikke lenge etter hvilen satte Valstad inn sitt tredje mål for dagen og det virket vanskelig for hjemmelaget på stillingen 1-3.

Spenning

Likevel ble det en meget spennende kamp på Åset. Raymond Braseth reduserte til 1-2 før igjen Verdal la på til 2-4. På overtid satte kampens gigant Magne Staven Larsen inn redusering til 3-4 for Åfjord, og publikum fikk igjen nytt håp om at hjemmelaget kunne ta seg til første runde i NM. Slik ble det ikke, da dommeren sa at nok var nok og blåste av kampen, som endte med 3-4 seier til bortelaget Verdal, som nå også er klar for å møte de virkelig store lagene i cupens første runde.

HJEMMELAGETS BESTE: Magne Staven Larsen spilte en god kamp for Åfjord og ble kåret til hjemmelagets bestemann.