NM i bueskyting ergodt i gang på Elverum og i kveld tok Yrjar IL bronsemedaljer i lagkonkurranseni klassen compound herrer. På laget deltok Jon Olav Stranden, Robin Haugseth ogMats Haugseth.

Klar for finaleskyting

Det er i bueklassencompound det skytes fredag. Robin Haugseth og Jon Olav Stranden henholdsvis nr19 og 20 etter innledende skyting,  tapteså sine 1/16 dels finaler mens Mats Haugseth stadig er med etter å ha vunnetbåde 1/16 dels og 1/8 dels finalene sine forholdsvis klart med 6-2 og er klarfor videre finaleskyting på søndag. Mats har imponert i dag og som junior stiltopp i seniorklassen hvor han fikk 3. beste poengsum innledende.

 I tillegg til bronsevinnerne fra Yrjar harogså Monja Stranden fra samme klubb skutt innledende i klassen compound rekruttjenter, hvor hun ble nr 4. På tredje ligger Kristin Beate Isdal fraGeitastranda. Kristin er halvt Åfjording da mamma Wenche kommer fra Stoksund. SK StoksundsMorten Winther har skaffet seg et godt utgangspunkt til søndagens finaleskytingmed å bli nr 3 i sin klasse i kveld med flotte 556 poeng.

Mor og datter i semifinale ?

Familien Grydelandfra Roan har også gjort sine saker veldig bra så langt. Runa og mamma Astrid skyter i samme klasse, compound damer.  Runa vant den innledende skytingen som dannergrunnlaget for finaleskytingen. Astrid ble nr 5 etter innledende og vant i kveldsin 1/8 dels finale klart 6-0. Det morsomme er at om Runa og Astrid vinner sinekvartfinaler på søndag, noe som ikke er usannsynlig, møtes mor og datter isemifinalen!

Ordfører og pappaJan Helge Grydeland har også tatt seg videre til kvartfinale etter flottskyting i kveld i klassen compound herrer 50 år.

OdaMølslett(16år), halvt Åfjording og kadettskytter stiller også opp i damersenior compound og kom på en imponerende 3.plass etter den innledendeskytingen. Oda skyter kvartfinale på søndag.

Astrid Grydeland tok en sterk 5. plass under innledende skyting. Datter Runa Grydeland kan bli et hinder om både mor og datter tar seg til semifinalen.