Norge tapte søndag 0-4 for storfavoritten Canada, men er likevel med i kampen om semifinalebilletten etter 2 -1-seieren mot Tsjekkia på lørdag.

Det sto 1 - 1 etter full tid mot Tsjekkia og det ble ingen mål i den fem minutter lange ekstraomgangen. Først på straffe kom avgjørelsen. Norges Rolf Einar Pedersen og Audun Bakke scoret for Norge, mens Kristian Buen stoppet begge straffene til Tsjekkia.Tidlig i Tsjekkia-kampen fikk Emil nesten et OL-mål, men avslutningen fra kort hold etter en pasning fra venstre traff Tsjekkias keeper.– Vi måtte krigeSå langt står Norge med to poeng, Sverige har ett, Tsjekkia tre og storfavoritten Canada har seks. Rolf Einar Pedersen, en av Norges mest profilerte spillere, har tro på at Norge har mulighet til å nå semifinalen.

– Vi visste vi måtte krige for å slå Tsjekkia. Ikke alt vi gjorde på banen var like bra. Det ble mye slit, men vi klarte å ro det i land til slutt. Mot Tsjekkia ble vi reddet av vår keeper som var banens beste spiller, sier landslagsspiller Rolf Einar Pedersen som mener Norge trenger å slå Sverige på tirsdag for å nå semifinalen.Godt tak på Sverige Sverige tapte både for Tsjekkia og Canada.

– Sverige har vi hatt et godt tak på, og med seier mot dem er vi i semifinalen. Og da har vi nådd vårt hovedmål i Paralympics, sier Pedersen.Følg fosningen Emil tirsdag klokka 10.00 på NRK 1.Opptak: Se Norge - Tsjekkia her.Opptak: Se Norge - Canada her.

16-åringen fra Åfjord er norges yngste deltaker i Paralympics. Alle foto: Per-Einar Johannessen, Norges idrettsforbund