Fotball herrer 4.divisjon avdeling 01. Vanvik-Verdal2 3-2(2-2).

Det var Verdal som kom best i gang, og etter bare femminutter satte de inn kveldens første mål. Drøye fem minutter senere utlignethjemmelaget til 1-1, etter et flott gjennomspill som Håkon Fjeldvær enkeltputtet i nettmaskene.

Etter omkring halvspilt førsteomgang gikk Verdal 2 nok engang opp i ledelsen, 1-2. Vanvik presset på for å få en utligning, og timinutter etter 1-2 målet setter Aleksander Solheim inn 2-2 for hjemmelaget.

I andreomgang styrer hjemmelaget spillet, og gjestene skaperlite forover på banen. Kristian Jørgensen gir hjemmelaget ledelsen 3-2 når detgjenstår 20 minutter av kampen. Ledelsen holder kampen ut, og Vanvik tar sinførste seier i serien denne sesongen.

- Det er godt å endelig ta en seier. Vi blir litt oppjagetog stresset etter 3-2 målet, men alt i alt god innsats av spillerne og vi viserbedre spill og presisjon enn tidligere i sesongen, sier en fornøyd trener på Vanvik RonnyHammernes i en kommentar til Fosna-Folket.