Stadsbygds damelag i fotball går en vanskelighøst i møte. Seks av lagets spillere er borte siden vårsesongen og søndag bledet tap hjemme mot Orkla.

- Det kan bli problematisk å fullføre sesongen, sier KristofferFjeldvær.

Stadsbygd har vært flaggskipet på kvinnesiden i fosenfotballen iflere tiår. Etter en grei vårsesong har laget mistete seks av sine spillere.

- Seks spillere har forsvunnet i sommer, så nå sliter vi med åstille lag. Vi har tatt inn noen spillere som har vært borte en stund, men detblir en tøff høst for oss, sier Fjeldvær.

Skuffet over kretsen

Trener Kristoffer Fjeldvær forteller at de ved to anledningerhar søkt Trøndelag fotballkrets om å få benytte jenter fra 1997 årgangen pådamelaget, men fått avslag ved begge anledninger.

- Vi har en liten 96 årgang, mens vi derimot har mange godespillere fra 97. Vi har søkt kretsen om å få benytte de, men fått avslag. Jeger svært skuffet over kretsens håndtering av denne saken. Når vi trenger hjelpfor en gangs skyld fra kretsen, så får vi bare et kontant nei. Vi står i farefor å måtte trekke laget fra videre seriespill i høst om vi ikke får inn flerespillere, forklarer en skuffet Kristoffer Fjeldvær.

Stadsbygd vil nødig trekke laget, men om ikke kabalen medspillere lar seg løse, så ser de ingen annen utvei.

- Det er jo svært synd om vi må trekke laget. Ikke bare for oss,men også for de andre lagene vi har i serien. Det er alltid uheldig å trekke etlag, da det erfaringsmessig tar tid å få stablet et nytt lag på beina igjen,sier Steinar Hansen.