Fotball herrer 5.divisjon avdeling 02. Vanvik-Kolstad 2 10-0 (6-0)

Vanvik dro i gang høstsesongen med en skikkelig pangåpning, da de mandag kveld knuste Kolstad 2 hele 10-0. Hjemmelaget åpnet målorgien etter fem minutter av førsteomgang, og fortsatte jevnt og trutt til dommeren blåste av omgangen på stillingen 6-0. Andreomgang fortsatte i det samme sporet, og Vanvik ga seg ikke før de nådde et tosifret antall scoringer i målprotokollen. Kampen endte tilslutt med solide 10-0, og Vanvik har fått en mildt sagt god start etter sommerferien.

­– Vi har trent godt i sommer, og har en veldig bred og god spillerstall. Kolstad stiller nok ikke med sitt beste lag her i dag, men vi holder trykket oppe og selv om vi senker nivået litt i andreomgang. Det er gøy å være med på slike kamper, og det er godt å få en slik start på høstsesongen, sier trener på Vanvik Ronny Hammernes.

Målscorere: Robert Solstad  4, Borgar Hindrum 1, Ronald Gangstøe 1, Stian Rosvoldaune 1, Aleksander Solheim 2, Jørn Ove Rønning 1.