Selv om det til slutt ble en komfortabel storseier for Ørland, var det ikke den beste prestasjonen de har levert i år. Det var også trener Trond Øvergård enig i.

- Vi må være fornøyd med 5-1-seier på en halvgod dag, forteller Ørland-treneren.

Før pause var kampen ganske jevn og ingen av lagene kom til de helt store sjansene. De sjansene som kom var det Ørland som sto for. Mot slutten av omgangen har Ørland overtaket og kommer stadig nærmere scoring. I det 44. minutt går hjemmelaget opp i ledelsen etter scoring av Jørgen Solli. To minutter senere setter Tommy Schjølberg inn Ørlands andre mål og lagene går i garderoben på stillingen 2-0.

I den andre omgangen kom Leksvik mer med i kampen og produserte flere sjanser de også. 51 minutter ut i kampen er Thomas Jektvik nær ved å punktere kampen, men ballen går like utenfor. Det inspirerer Leksvik og de går rett i angrep. Even Nesset kommer gjennom på høyrekanten og banker ballen opp i nettaket fra skrå vinkel. Leksvik har redusert og de er inne i kampen igjen.

Lykken skulle imidlertid ikke vare lenge. Seks minutter senere er nemlig Jektvik frempå igjen og skrur et frispark rett i mål. Det gir Ørland ro og de får sjansen til å legge seg litt mer bakpå og kontre. Etter et Leksvik-angrep får Ørland-keeper Tommy André Værnes fanget ballen. Med et godt utspark sender han Thomas Jektvik gjennom alene med keeper. Han sentrer uselvisk til Tommy Schjølberg som får en enkel oppgave med å sette ballen i det tomme målet. Selv om Ørland får en mann utvist midtveis ut i den andre omgangen, får de satt inn sitt femte mål for dagen. Etter 66 minutter får de nemlig et straffespark og Schjølberg ekspederer det trygt i mål. 5-1 og en alt i alt fortjent seier til Ørland.