Heimelaget tok grådig for seg av poengene på Gryta fredag kveld. Fosen-spillerne reiste heim med åtte mål mot seg og ingen i pluss.

Det beste for Ørlands del med denne kampen var at de ikke møtte noe spesielt svekket eller redusert lag fra Bjugn. Tvert imot. De svartkledde viste til tider svert gode takter i mann mot mann-situasjoner, men taktisk og strategisk kom Fosen til kort i forhold til veldisiplinerte Ørland. Det kunne kanskje være en grunn til å spørre seg hvorfor Fosen gikk så høyt ut på banen som de gjorde. Ørland på sin viste bevegelighet og dynamikk i spillet, og det gav uttelling. En brent straffe i førsteomgang kan dog noteres på tabbekvoten til Ørland.

Tommy Schjølberg var den av Ørlands unge slitere som først fikk uttelling for fire minutters arbeid da han nettet den første i mål. Thomas Jektvik satte neste skudd i nota etter 36 minutter. Bare fem minutter seinere måket Kai Erik Aune ballen i mål og  to minutter etterpå kom Jektvik giftig tilbake med enda ei nettkjenning.

Etter kvilen testet lagene ut hverandre ei stund, men 63 minutter uti kampen kom et nytt mål ved Johan Dahlby. Vinterens nyanskaffelse fra Fosen, Arnfinn Hoff, takket for tilliten med å putte på ei scoring ti minutter før ordinær spilletid var over. Ett minutt før tappenstrek satte Jøran Dalehavn inn et mål og Martin Waade avsluttet i sluttsekundene med nok ei scoring.