Kveldens oppgjør på Åset ble svært spennende ogunderholdende. Publikum møtte opp i hopetall og fikk så absolutt valuta forpengene. Rosenborg stilte med et ungt, men meget godt lag og hadde mye avspillet til tider. Selv om Rosenborg spilte mye ball, så var det Åfjord som varfarligst og skapte de største sjansene. Målene kom ikke før etter pause, ogÅfjord gikk opp i ledelsen på straffe. Arvid Sæther-By var sikkerheten selv frakrittmerket og satte ballen i mål bak en sjanseløs RBK-målvakt. Rosenborg fikken spiller korrekt utvist etter å ha pådratt seg to gule kort, og da syntesjobben enklere for Åfjord. Slik ble det ikke. Rosenborg utlignet fem minutterfør full tid, og det var på nytt spenning og nerve i kampen. To minutter førfull tid fikk Åfjord et nytt straffespark etter at Magne Larsen ble feltinnenfor hjørnet av sekstenmeteren. Arvid Sæther-By gikk på nytt fram og dunketballen i mål til 2-1 ledelse for Åfjord. Resultatet sto seg kampen ut, ogÅfjord kunne slippe jubelen løs for en fortjent seier.