Lørdag formiddag tok Vanvik i mot Levangers andrelag til fjerdedivisjonskamp på Skavelmyra stadion.

Den første omgangen var relativt jevn, og ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene i løpet av kampens første tjue minutter. Noe av grunnen til dette var nok også det kraftige regnet som kom inn over Skavelmyra.

Etter 23 minutter tok imidlertid Vanvik ledelsen ved midtstopper Stian Solstad. Etter en corner endte ballen opp hos Solstad som satte balle sikkert i mål. Ledelsen holdt i vel ti minutter før Levangers Heike Konradsen satte inn en retur etter et frispark.

Et aggressivt Vanvik

Der den første omgangen var jevn og uten den store underholdningen, tok kampen seg stort opp i andre. Vanvik gikk ut med en helt annen aggressivitet og tok virkelig tak i kampen. Omgangen var bare tre minutter gammel da Robert Solstad ga hjemmelaget ledelsen 2-1. Også denne gangen kom målet etter en corner. Vanvik kjørte på videre og da Frode Saghaug banket inn 3-1 på et langskudd etter 60 minutter var poengene så godt som sikret for Fosen-laget.

Vanvik la seg imidlertid ikke bakpå, men fortsatte å trykke Levanger-laget bakover. Ved halvspilt omgang kom det to kjappe fra hjemmelaget. Først satte Sander Opheim ballen i mål til 4-1, før Robert Solstad satte inn sitt andre for dagen. På overtid satte Eirik Sylthe siste spiker i kista ved å skru en corner rett i mål. Dermed ble det en fortjent 6-1 seier for Vanvik-laget.

– Trengte en opptur

Trener Kristoffer Fjeldvær var svært fornøyd etter kampen.

- Det ble veldig bra etter hvert. Første omgang var litt bob-bob, men etter pause ble vi bedre. Så det ble en trygg og god seier til slutt, og det gjorde veldig godt. Vi trengte en opptur nå, sa Fjeldvær etter kampen.