Etter 2 - 6-tapet mot Tiller i juni tok Bjørgan ferie på en foreløpig 9. plass.

– Ender vi på 6. plass, er vi fornøyd. Midt på tabellen er godkjent. Vi ser for oss at et par av lagene foran oss på tabellen kan vi legge bak oss. Vi ser oppover, ikke nedover på tabellen, sa en optimistisk Bjørgan-spiss David Monkan før laget tok sommerferie.

Laget fra Bessaker må ha forberedt seg godt før høstsesongen. Før mandagens kamp mot Fram har lagt slått Rørvik 2 - 1 og spilt 1 - 1 mot Innherred.

– Føles utrolig godt

I går vant laget 3 - 2 mot Fram hjemme på Bessaker gras.

– Det var en jevn kamp, som kunne ha bikket begge veier. Vi greier ikke helt å gjenskape innsatsen fra forrige helg, sier formann og hjelpetrener Knut-Johan Monkan.

Kampen så ut til å ende 2 - 2, men i sluttminuttene puttet David Monkan sitt andre for dagen.

– Vi greide å mobilisere og få til angrep. Lars Jørgen Sundet slo til David, som satte ballen i lengste, forteller Knut-Johan Monkan.

– Det føltes utrolig godt. Vi føler at vi har fått marginene som var mot oss i vårsesongen med oss nå, legger han til.

Håper å klatre på tabellen

Før høstsesongen var målet å berge plassen. Nå ligger 4. divisjonslaget på 8. plass med 15 poeng, og Bessaker-laget ligger an til å berge plassen.

– Vi håper på å klatre noen plasser. Det er mye artigere å se oppover enn nedover på tabellen. Da får vi det artig i spillergruppa, mener hjelpetreneren.

For Bjørgan scoret David Monkan (2) og Nils Jøran Stein Strøm. John Valstad scoret begge for Fram.