Søndagens 4. divisjonsoppgjør mellom Vanvik og Byneset endte 3-3.

- Vi fikk ett poeng. Kampen sett under ett var det greit, men Byneset er egentlig et lag vi skal slå, sa Vanvik-trener Kristoffer Fjeldvær etter kampen.

Straffe

Vanvik tok ledelsen etter kun to minutters spill ved Stian Solstad. Etter ni minutter var Aleksander Waterloo Solheim frempå og doblet ledelsen. Da så det lyst ut for hjemmelaget. Byneset kjempet seg imidlertid inn i kampen. 20 minutter var spilt da reduseringen kom.

- Vi burde tatt bedre vare på 2-0-ledelsen. De er imidlertid mer aggressive enn oss. Vi var ikke helt på hugget, sier trener Fjeldvær.

Like før pause fikk Byneset straffespark. Vanvik-keeper Rikard Haugen gikk feil vei, og ballen trillet i mål i motsatt hjørne.

Solstad-heading

Etter pause kom Byneset best i gang. 58 minutter var spilt da bortelaget tok ledelsen 2-3. De påfølgende minuttene slet Vanvik med å skape sjanser, før laget fikk dødball etter 73 minutter. Robert Solstad headet frisparket på vakkert vis ned i nærmeste hjørne. Det siste kvarteret hadde begge lag muligheter til å dra seieren i land, men det manglet på effektiviteten. Det ble også tidvis høy temperatur ute på gresset de siste minuttene. Både spillere og publikummere slang med leppa til dommertrioen. Kampen ebbet imidlertid ut til 3-3. Til tross for uavgjort mot bunnlaget Byneset, var dette en opptur etter stortapet 17-2 borte mot Stjørdals-Blinks andrelag tidligere denne uka.