Ørland vant til slutt 5-2 hjemme på Lundavoll i lørdagens lokaloppgjør mot Rissa i 5. divisjon. Men kampen var jevnere enn resultatet tilsier.

- Vi var desidert best i første del av 1. omgang, mens Rissa var best i slutten av omgangen, sier Ørlands trener Trond Øvergård etter oppgjøret mot Rissa.

- I 2. omgang hadde vi marginene på vår side, spillemessig var kampen jevnere enn sluttresultatet tyder på, fortsetter Øvergård.

- Spillemessig er vi fornøyd, men ikke resultatmessig, konkluderer Rissa-trener Tor Egil Waterloo etter oppgjøret som gikk i steikende sol og sterk varme.

Det var veteranen Erik Olafsen som sendte hjemmelaget i ledelsen, før Tommy Schjølberg økte til 2-0 i 1. omgang. Deretter snudde kampen, og gjestene fra Rissa tok over spillet. Kent Skalmerås reduserte, deretter var Erik Enebakk frampå og utlignet, slik at det sto 2-2 ved pause.

Da 2. omgang startet var kampen helt åpen. Men nok en gang var det hjemmelaget som kunne juble da Kristian Kleppe sørget for ny ledelse 3-2. Halvveis i omgangen fikk Tommy Schjølberg servert ballen på høyresiden, gikk rett mot Rissa-målet og satte ballen sikkert bak keeper.

Tross hjemmelagets uttellinger, så ga ikke Rissa opp. Gjestene hadde en ball i stanga, og flere sjanser som lett kunne sørget for at det hadde stått uavgjort i målprotokollen. Men det ville seg ikke for Rissa i dag.

Mot slutten av kampen var det Jonas Ødegård som satte spikeren i kista, da han satte et frispark rett i mål. Dermed kunne tørste og svette spillere på hjemmelaget juble for 5-2 seier mot Rissa, mens like svette gjester måtte ta med et tap på hjemveien.