Mye har bedret seg i Åfjord-leiren etter at forsterkninger som Thomas Adsen og Magne Staven Larsen kom på plass før høstsesongen. Tidligere i august kom sesongens første serieseier i 4-2-kampen hjemme mot Nardos andrelag.

- Blir tøft

I siste kamp ble det tap 8-4 borte mot sterke NTNUI, men mot dagens motstander Kolstad skal det være mulig å sanke poeng. Trondheimslaget innehar riktignok 4. plassen på tabellen, men Åfjord viste spesielt i fjor at de kan skape trøbbel for antatt sterkere motstandere på eget gress. Etter hjemkomsten har Magne Staven Larsen storspilt for Åfjord. Staven Larsen kan fort bidra til å vippe kampen i åfjordingenes favør i dag.

- Det blir tøft. Kolstad er et godt lag med offensive kvaliteter. Vi skal få kjørt oss, men vi har trua på poeng, sier Staven Larsen selv.

Sisteplass

Åfjord innehar fremdeles sisteplassen på 3. divisjonstabellen, og er avhengig av poeng for at håpet om å berge plassen skal leve videre. Før helgas runde er det nemlig 12 poeng opp til Strindheims andrelag på trygg grunn.

- Det er vel ikke mange som har trua på at berger plassen. Skal vi klare det må vi ta poeng mot antatt sterkere lag som Kolstad, sier Staven Larsen.

Fosna-Folket kommer tilbake med reportasje etter dagens kamp.