Åfjord-Nardo 4-2 (0-1)

Det var et rent bunnoppgjør i Åfjord, da de tok i mot Nardo til kamp om svært viktige poeng i tredjedivisjon. Nardo ligger på nest sisteplass, mens Åfjord ligger sist.

Kampens første omgang ble jevnspilt og helt uten de store sjansene til noen av lagene. Likevel var det gjestene Nardo som først fikk uttelling. Etter en drøy halvtime scoret Magnus Edvardsen for Nardo. Stillingen sto seg til pause i en tam første omgang.

Fyrverkeri

Åfjord hadde brukt pausen godt, for det var et helt annet lag som kom på banen etter hvilen. Med langt bedre presisjon og fart på ballen skapte Åfjord sjanser på løpende bånd mot et tafatt Nardo-lag. Derfor var det meget fortjent at Åfjord utlignet etter en times spill. Målet var av det lekre slaget av Raymand Adsen Braseth.

Brødrene Hegvik var et aktivum for Åfjord og Øystein Hegvik burde sendt Åfjord i føringen på noen av sine sjanser. Ronny Hegvik klinket ballen i mål etter 73 minutter og Åfjord var i en fortjent ledelse.

Jon Einar Storsve og Øystein Hegvik scoret de to siste målene for Åfjord, mens Magnus Edvardsen satte inn et trøstemål for gjestene. Magne Staven Larsen var tilbake for Åfjord og spilte en meget god kamp.