De tidligere offiseren ved Ørland Flystasjon beviste i V 65-finalen at han fortsatt kan håndtere geværet. Reksterberg var en av flere veteraner som fylte under den innledende baneskytingen. Han fulgte opp med en glimrende finale. Det førte til at det lokale håpet ble utropt til norgesmester. For øvrig til stor jubel for de mange fosningene som fulgte finalen live i det flotte været.

Tore visste at han hadde en gylden mulighet til å blande seg inn i medaljekampen ettersom utgangspunktet var så bra. Men var innforstått med at han måtte ha fullklaff for å vinne i denne settingen. Reksterbeg som flere ganger har vært på Kongelaget, vet av erfaring at det er små marginer som ofte er forskjellen på en første og tiendeplass. Denne gangen var de på hans side.

Men det var først og fremst takket være glimrende skyting at Ørlendingen i går fikk en norgesmester i sine rekker. Tore Reksterberg var eneren på Fosen før Hans Bakken kom og tok over den rollen. Men han fortsatt å hevde seg både lokalt og nasjonalt. I går kunne han feire et velfortjent NM-gull.