- Vi samarbeidet bra vi fire som lå i front på sisterunden. De siste fem kilometerne ble det rykket hele tiden. Jeg følte imidlertid at jeg hadde kontroll i spurten, sier sykkeltalentet.

Bakk Stjern har også aner fra Fosen, da faren er fra Åfjord.

Samlet felt

47 syklister stilte til start i turklassen og 13 ryttere i trimklassen da Austrått grand prix ble arrangert søndag. Rittet er en del av Tour de Fosen, som består av i alt tre sykkelritt. Starten gikk av stabelen i Botngård sentrum klokken 12.00 søndag. På første runde om Ottersbo, Austrått, Opphaug og Tinnbua lå et felt på om lag 25 ryttere samlet.

Kvartett i front

I den første bakken opp mot Liavatnet etter runding i Botngård stakk imidlertid fire ryttere fra hovedfeltet. Lars Bakk Stjern fra Gauldal SK, Maxim Golev fra CK Victoria, Kjell Tore Øye Brøtmet fra CK Victoria og Ingar Saltvik fra TVK sykkel lå samlet hele veien inn til mål. På rundturen om Teksdalen, Vallersund og Oksvoll byttet kvartetten på å dra. Inn til mål i Botngård var imidlertid Bakk Stjern sterkest i spurten. Maxim Golev tok andreplassen, mens Kjell-Tore Øye Brøtmet måtte ta til takke med tredjeplassen.