Til tross for en liten sluttspurt av rissværingene, ebbet kampen ut til 3-5.

Engvik scoret to

Det var Orkanger som tok ledelsen på Langsand. Deretter snudde Rissa kampen. Marius Engvik scoret to mål, og plutselig ledet hjemmelaget 2-1. Mot slutten av 1. omgang kom imidlertid gjestene tilbake og reduserte. Helt på tampen av omgangen vi bortelaget straffespark. Rissa-keeper Rune Rokseth Rønning reddet imidlertid mesterlig.

Tre imot

Like etter pause gikk bortelaget opp til 2-3-ledelse. Rissa slet med å skape de store sjansene, og Orkanger var farlige på kontringer. Bortelaget var spesielt giftige da de kom rundt på kantene. Etter 62 minutters spill la orkdalingene på til 2-4. Da så kampen ut til å være kjørt. 77 minutter var spilt da bortelaget scoret nok en gang og økte til 2-5. Helt på tampen satte Kent Skalmerås inn sitt reduseringsmål. Like etterpå ble samme mann tvilsomt avblåst for offside.

- Ga dem tid

Rissa-trener Tor Egil Waterloo erkjenner at hans lag har mye å gå på.

- Vi har et stykke igjen. I perioder greier vi å spille bra. Vi er imidlertid for sent oppi duellene. De får for mye rom, spesielt i mellomrommet mellom forsvar og midtbane. Vi støter ikke oppi dem.  Da får de for god tid og får tredd igjennom.

- Orkanger hadde lett for å komme rundt på kantene?

- Ja. Som sagt så støter vi ikke godt nok opp i mellomrommet. De får tid med ball, og vi er bare halvveis på tur oppi, så slår de i bakrom på kantene, sier han.