Stillingen var 0-4 til pause på Åset. En åfjording kom imidlertid på scoringslisten i de første 45 minuttene, men dessverre i feil ende av banen. Ola Daniel Vingen lå inne i eget felt med ballen i beina. Det kunne se ut som Åfjord-forsvareren fikk litt panikk, og klareringen gikk rett i eget mål.

Fin Åfjord-scoring

2. omgang startet som den første. Charlottenlund la på til 0-5 etter om lag 50 minutters spill. Så fikk endelig Åfjord hull på byllen. Ronny Hegvik la corneren 45 grader ut. Der ventet Arvid Sæther By med storslegga. Skuddet var hardt og velplassert og gikk inn lavt ved nærmeste stolpe.

Skudd i tverrliggeren

Resten av andre omgang var omtrent like interessant som å se maling tørke. Charlottenlund hadde de største sjansene, men kampen var preget av mange feilpasninger, misforståelser og angrepsspill i utakt. På overtid fikk Åfjord ytterligere en mulighet til å redusere, men skuddet gikk i tverrliggeren og spratt over.

- For upresise

Dermed må Åfjord notere nok et stortap.

- Vi er det dårligste laget i avdelingen. Tabellen lyver ikke. Når vi får muligheten til å skape sjanser er vi for upresise. Dette går rett og slett på ferdighetene, sier trener Terje Ressem.

Åfjord har fortsatt ikke tatt poeng i 3. divisjonsavdelingen. Til neste hjemmekamp er tidligere Levanger-, Ham-Kam- og Ranheim-spiller Ørjan Børmark-By spilleklar. Også Thomas Adsen, som sto strålende i Åfjord-buret i fjor, er ventet tilbake til hjemmeoppgjøret mot Verdal.