I helga samlet alle de trønderske turnlagene seg på Barnekretsturnstevne (BKTS) 2015 som ble arrangert av Frøya ILs turngruppe på Sistranda på Frøya. Fra Fosen deltok Rissa IL Turn, Uthaug Turn-og Gymnastikklag og Ørland Turnforening.

Barnekretsturnstevnet samlet bortimot 900 barn og voksne, og alt var tilrettelagt for ei helg full av aktivitet. I tillegg til treninger og oppvisning var det også åpen svømmehall og disko, i tillegg til muligheter for kajakkpadling og andre aktiviteter.

- Enormt regnvær

- Helgas arrangement gikk fint, men det ble jo et enormt regnvær og vi regnet nesten bort, sier leder for Uthaug Turn-og Gymnastikklag, Wenche Sørdal.

Hun legger til at det var mye fine oppvisninger og mye god mat.

- Frøyalaksen var kjempegod, også ungene likte den godt. Det var like mye sosialt som det var oppvisninger og turn. Arrangørene har vært flinke, været kan man jo ikke gjøre noe med, sier Sørdal.

Strålende fornøyd

Leder for Frøya ILs turngruppe som arrangerte stevnet er fornøyd med innsatsen:

- Vi synes det har gått strålende, og vi er kjempefornøyde med stevnet. Selv om det ble litt regn midt under stevnet så er vi fornøyde med at det ikke blåste, sier Mona Åsen.

- Heldigvis er ungene vant med å være i aktivitet så de holdt seg varme med å hoppe og sprette. Det ble veldig vellykket, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger, sier Åsen.