Vuku har vist seg som et sterkt lag hittil i år. I cupen tapte laget kun 0-3 hjemme mot Rosenborg. I serien innehar verdalingene 4. plassen.

Monkan utlignet

Det var med andre ventet tøff motstand for Bjørgan i lørdagens oppgjør. Vuku tok ledelsen midtveis i 1. omgang, men Bjørgans David Monkan utlignet før pause. Etter om lag 70 minutters spill tok bortelaget ledelsen på nytt. Etter en corner ble det klabb og babb i feltet, før ballen lå i nettet bak Bjørgans keeper.

Ropte på straffe

Hjemmelaget forsøkte å sette press på Vuku etter scoringen, men lyktes bare delvis. Det ble med noen skuddforsøk som endte over og utenfor. På overtid fikk Bjørgan corner. Hjemmelagets spillere ropte på straffe etter at en Bjørgan-spiller tilsynelatende ble revet ned. Dommeren blåste imidlertid frispark til Vuku. Dermed endte kampen 1-2.

- Marginer imot

- Det var en jevn kamp, mener Bjørgan-trener Hallgeir Lund.

Han påpeker at Vuku var klart best de første 25 minuttene.

- Deretter fikk forsvaret justert seg inn. Vuku spiller hurtig langs bakken, og vi ønsket å stykke opp spillet deres, sier Lund.

Han avviser at han er misfornøyd med kampen.

- Vi hadde jo håpet på poeng, men i dag hadde vi ikke marginene med oss. Vuku er et meget godt lag, påpeker treneren.