Åfjord tok tak i kampen fra start og skapte sjanser i haugevis. Allikevel var det Namsos som ledet hele 0-3 etter halvspilt 1. omgang.

To raske mål

Så løsnet det endelig for hjemmelaget. Kenneth Valleraunet reduserte til 1-3. Like etterpå kom Raymond Adsen Braseth alene med keeper og satte inn 2-3. Det var også stillingen til pause.

Tårnesvik scoret igjen

Rett etter hvilen fikk Åfjord et korrekt idømt straffespark. Ronny Hegvik var sikker og utlignet til 3-3. Deretter fulgte 15 minutters stillingskrig uten store sjanser, før Daniel Tårnesvik banket ballen i mål på hel volley. Unggutten sendte hjemmelaget i ledelsen 4-3 og alt så plutselig lyst ut på Åset.

Sen scoring

Åfjord-spillerne kjempet iherdig og la ned en vanvittig innsats. Allikevel kontret Namsos inn 4-4 etter 65 minutter. Åtte minutter før full tid kom en ny kalddusj. Namsos kom alene med keeper. Asle Hammerdal gjorde en god redning, men på returen scoret Namsos-spilleren på åpent mål. De siste minuttene gikk Åfjord hodestups i angrep, men det ble bare nesten.

- Klabbfeil

Kampen ebbet ut til 4-5-tap, og Åfjord står fortsatt med null poeng i årets 3. divisjon.

- Vi jobber bra og står distansen ut. Vi gjør imidlertid for mange klabbfeil som fører til baklengsmål. Dessuten er vi for ineffektive. Vi skaper sjanser på rekke og rad. Det er ikke på stillingen 4-3 til oss at vi taper kampen. Det er de tre baklengsmålene tidlig i 1. omgang som gjør at det blir tap. Vi har ikke marginene på vår side, sier trener Terje Ressem etter kampen.

Han påpeker at hans lag viser god moral ved å komme tilbake etter å ha ligget under 0-3.