Fosen tok ledelsen i 1. omgang ved Espen Sandness. Før pause utlignet imidlertid Leksvik ved Ole Christian Hovstein.

Høyer avgjorde

I 2. omgang dro leksværingene ifra. Thomas Kruksve satte inn 1-2, før Ole Christian Hovstein scoret sitt andre for dagen. Fosen sørget imidlertid for ny spenning i kampen da de reduserte til 2-3 ved Terje Harøy på straffespark. Før slutt punkterte Bjørn Øyvind Høyer kampen for Leksvik og fastsatte sluttresultatet til 2-4.

- Gutta gjør en god kamp og vi er det ledende gjennom store deler av kampen. Personlige feil av undertegnede gjør at vi taper kampen. Årsbeste av oss og honnør til gutta, sier Fosen trener Fredrik Sandness etter kampen.

Rissa-tap

Fredag kveld spilte Rissa 5. divisjonsoppgjør borte mot Nardo3 i Trondheim. Det endte med knepent tap 3-2. Med tapet ligger Rissa på 5. plass på tabellen på plassen bak Leksvik.