- Jeg synes vi hadde fortjent poeng. Vi har nok sjanser. Det er veldig skuffende. Vi kan ikke ha slike marginer mot oss om vi skal berge plassen i divisjonen, sier trener Terje Ressem.

Neset best fra start

Det var et Neset-lag stinn av selvtillit som møtte til kamp på Åset lørdag. Frosta-laget slo ut Steinkjer av cupen i forrige kamp, og er klar for Levanger i 1. rune. Ut ifra det Neset presterte på Åset lørdag, er det imidlertid vanskelig å forstå at laget nettopp slo Steinkjer. 1. omgang var lite velspilt. Det var mye feilpasninger, og begge lag slet med å etablere spill. Den første halvtimen var bortelaget best. Så kom Åfjord mer med i kampen. Etter 42 minutter var hjemmelaget svært nær å ta ledelsen. Etter litt klabb og babb inne i Neset-feltet, gikk ballen via en Neset-spiller og like utenfor. Den hadde ikke bortelagets keeper hatt noen mulighet til å ta.

Kalddusj

2. omgang startet med en ordentlig kalddusj for Åfjord og tilsvarende jubel for Neset. Bortelaget tok ledelsen omtrent rett fra avspark ved Frode Jørstad Presthus. Det neste kvarteret var Neset best og hadde flere store sjanser til å doble ledelsen. Hjemmelagets nye keeper Asle Hammerdal reddet imidlertid alt som kom. Midtveis i 2. omgang hadde Åfjord en god periode. Vertene lyktes med å sette Neset under solid press, og hadde mange muligheter som burde resultert i scoring. Øystein Hegvik fikk blant annet muligheten fra seks, sju meter på et innlegg, men satte ballen himmelhøyt over.

Gigantsjanse

De siste ti minuttene var Neset farligst på kontringer. Hammerdal leverte flere feberredninger, noe som gjorde at den lokale juryen kåret ham til beste Åfjord-spiller. Tre minutter før full tid fikk Åfjord sin siste gigantsjanse. Skuddet, upresset fra sju meter, gikk langt over og utenfor. På overtid fikk Åfjord flere dødballer, som ble lempet inn i Neset-feltet, men hjemmelaget klarte ikke å komme til flere farligheter. Dermed kunne Neset-spillerne slippe jubelen løs da dommeren tok fløyta i munnen.

- Dårlig tempo

Det var en skuffet Åfjord-trener Terje Ressem Fosna-Folket snakket med etter kampen.

- Jeg synes vi har for dårlig tempo. Dessuten er vi for unøyaktige i pasningsspillet. Det er lag som Neset vi må ta poeng mot. Det er ingen hemmelighet at både vi og Neset kommer til å kjempe i bunnen av tabellen i år, påpekte han.