Robert Solstad ga Vanvik ledelsen på kunstgresset på Stadsbygd midtveis i første omgang.- Det var en fin scoring. Vi spilte en god 1. omgang. Vi hadde bra tempo og stor aggressivitet. I tillegg til scoringen, hadde vi to andre store sjanser. Jeg trodde vi skulle klare å dra i land dette, forteller Vanvik-trener Kristoffer Fjeldvær.

Snudde kampen

I 2. omgang kom 3. divisjonslaget Charlottenlund sterkt tilbake. Etter to kjappe scoringer tidlig i omgangen var stillingen plutselig 1-2. Vanvik klarte aldri å komme tilbake. Laget slet med å etablere eget spill, og var kun småfarlig på kontringer. I løpet av de siste 15 minuttene scoret Charlottenlund ytterligere to mål, slik at sluttresultatet ble 1-4. Dermed er Vanvik ute av cupen, og drømmen om å møte Rosenborg i 1. runde brast.