Fosningene har gått på flere storsmeller så langt i sesongoppkjøringen. Søndag kom en etterlengtet opptur.

- Det var fullt fortjent. Dette var en opptur resultatmessig, men vi har igjen litt på presisjonen i pasningsspillet, sier Åfjord-trener Terje Ressem.

- Bedre trent

Åfjord-spillerne slet med motvind i første omgang og lå under 1-2 til pause. I andre omgang fikk imidlertid hjemmelag vind i seglene og vant komfortabelt. Ronny Hegvik og Marius Forfot scoret to mål hver for Fosen-laget. Raymond Adsen Braseth besørget det siste målet.

- Vi var bedre trent enn Namsos. De slapp inn to mål ganske sent i kampen, bemerker trener Ressem.

Cupkamp

Neste store oppgave for åfjordingene blir cupkampen borte mot Steinkjer 25. mars. Åfjord har tapt stort for Steinkjer i de siste oppgjørene, og er levnet små muligheter på Guldbergaunet.

- Vi får ta det som trening, sier Ressem.

Åfjord har en betydelig smalere spillerstall i år enn i fjorårets sesong. Ressem satser på å få med alle mann til kampen på Steinkjer.